Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.
Karta
Kartatik kanpo
Muka menua
Taberna
Almendra frijituak
3,5
Bakailao gilda
3,5
Patata tortila tipularekin
3,5
Oliba aliñatuak
4
Antxoa "matrimonio" tosta
4
Antxoa marinatua eta kristal piper tosta
4
Antxoa gazituta eta gurin ketua brioche-an
4,5
Porruak ozpin-oliotan
5
Ostra naturala edo txingarretan erreta
5,5
Kanpainako patea
9
Ogia txingarretan, berenjena eta pinaziak
10
Urdaiazpiko iberikodun kroketa
2,5/9
Antxoa marinatuak, limoi eta garum-a
11
ZAINZURIA, AZALOREA ETA ALMENDRAK
14
Gazta zatia
13
Torrada
5
*ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONAKO)
2.5
OSTRA TIGREA ESNEAREKIN
5.5
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
10
Porruak txuleta-emultsio batekin
16
ERREMOLATXA ERREA, MAMI AZIDO ETA ZITRIKOEKIN
16
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
19
ZAINZURIA, AZALOREA ETA ALMENDRAK
19
Kristal-piperra bere pil-pilarekin
22
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
24
Zapoa Ezpeleta gurin eta maitakearekin
32
Bakailao eta baratxuri-tenpura krematsua
32
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua
21
Tsukune-tsukuna iberiarra
21
Behi-bularra, zuku eta perretxikoekin
28
MARRUBIAK ETA IZOZKIA
9
TXOKOLATEA ETA HURRA (INDONESIA 90% POL CONTRERAS)
9
BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA
9
EUSKAL HERRIKO GAZTA
13
Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.
Apurtuarte piperra
14
Txipiroia tipula-zukuarekin (100gr)
15
CALÇOTS TRUFAZKO OZPIN-OLIOAREKIN
28
ZAINZURI, AZALOREA ETA ALMENDRA
28
ILARRAK ETA PIL-PIL BERDEA
16
TXOKOLATEA ETA HURRAK (INDONESIA % 90 “POL CONTRERAS”)
19
*Haragi-errearen igandeak: 1/4 lumagorri baserriko oilaskoa. Kampezu (Araba)
26
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
ERREMOLATXA ERREA, MAMI AZIDO ETA ZITRIKOEKIN
KRISTAL-PIPERRA BERE PIL PIL-AREKIN
ZAINZURIA, AZALOREA ETA ALMENDRAK
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
Bakailaoa baratxuri pil-pil krematsuarekin
Hirugihar iberiarra tostada errustikoarekin
Behi-bularra erregosia eta perretxikoak
MARRUBIAK ETA IZOZKIA
62 €