Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.
Karta
Kartatik kanpo
Muka menua
Taberna
                                                Almendra TXIGORTUAK 
                                                                                                    3,5
                                                                                            
                                                                                    
                                                Bakailao gilda 
                                                                                                    3,5
                                                                                            
                                                                                    
                                                Patata tortila tipularekin 
                                                                                                    3,5
                                                                                            
                                                                                    
                                                Oliba aliñatuak 
                                                                                                    4
                                                                                            
                                                                                    
                                                Antxoa "matrimonio" tosta 
                                                                                                    4
                                                                                            
                                                                                    
                                                Brioche-opila antxoa gazitu eta gurin ketuarekin 
                                                                                                    4,5
                                                                                            
                                                                                    
                                                Euskaltxerri txorizoa (80 gr) 
                                                                                                    12
                                                                                            
                                                                                    
                                                OSTRA ETA OLIBA 
                                                                                                    5,5
                                                                                            
                                                                                    
                                                Kanpainako patea 
                                                                                                    9
                                                                                            
                                                                                    
                                                Urdaiazpiko iberikodun kroketa 
                                                                                                    2,5/9
                                                                                            
                                                                                    
                                                Ogia txingarretan, berenjena eta pinaziak 
                                                                                                    10
                                                                                            
                                                                                    
                                                Antxoa marinatuak, limoia eta garum-a 
                                                                                                    11
                                                                                            
                                                                                    
                                                IDIAZABAL GAZTA BI SENDAKETATAN 
                                                                                                    15
                                                                                            
                                                                                    
                                                PIPERRAK TXINGARRETAN 
                                                                                                    16
                                                                                            
                                                                                    
                                                TOMATE ETA TOMATADA 
                                                                                                    18
                                                                                            
                                                                            
                                                *ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONAKO)  
                                                                                                    3
                                                                                            
                                                                                    
                                                OSTRA ETA OLIBAK 
                                                                                                    5.5
                                                                                            
                                                                                    
                                                OGIA PARRILAN: AZENARIOA ETA KOMINOA/ESPINAKA JOGURTA/BERENJENA ETA PIÑONA 
                                                                                                    16
                                                                                            
                                                                                    
                                                 PORRUAK TXULETA-EMULTSIO BATEKIN 
                                                                                                    16
                                                                                            
                                                                                    
                                                ERREMOLATXA ERREA, MAMIA AZIDOA ETA ZITRIKOAK 
                                                                                                    16
                                                                                            
                                                                                    
                                                KUKULUA TXINGARRETAN, GAZTA ZAHARRA ETA BELARRAK 
                                                                                                    18
                                                                                            
                                                                                    
                                                ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN 
                                                                                                    19
                                                                                            
                                                                                    
                                                KRISTALEZKO PIPERRAK PIL PIL SALTSAREKIN 
                                                                                                    21
                                                                                            
                                                                            
                                                Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin 
                                                                                                    24
                                                                                            
                                                                                    
                                                Hegaluzea eta tomatea 
                                                                                                    25
                                                                                            
                                                                                    
                                                 ZAPOA EZPELETA GURIN ETA azenarioa 
                                                                                                    34
                                                                                            
                                                                                    
                                                Lumagorri oilasko brotxeta marinatua 
                                                                                                    21
                                                                                            
                                                                                    
                                                Tsukune-tsukuna iberiarra 
                                                                                                    21
                                                                                            
                                                                                    
                                                TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA  
                                                                                                    25
                                                                                            
                                                                            
                                                BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA  
                                                                                                    9
                                                                                            
                                                                                    
                                                TXOKOLATEA ETA HURRA (tanzania % 85) 
                                                                                                    10
                                                                                            
                                                                                    
                                                marrubiak eta ESNEGAINA  
                                                                                                    10
                                                                                            
                                                                                    
                                                Bitan ondutako Idiazabal gazta 
                                                                                                    15
                                                                                            
                                                                            Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.
                                                KALABAZIN, GAZTANBERA ETA BELAR-LOREA 
                                                                                                    12
                                                                                            
                                                                                    
                                                TXIPIROIA TIPULA-SALDAREKIN 
                                                                                                    15
                                                                                            
                                                                                    
                                                BOUCHOT MUSKUILUAK  ETA ALBAHAKA  
                                                                                                    18
                                                                                            
                                                                                    
                                                LEKA SAMURRAK EZKUR-URDAIAZPIKO IBERIKOAREKIN 
                                                                                                    22
                                                                                            
                                                                                    
                                                POTXAK ETA OLAGARROA 
                                                                                                    24
                                                                                            
                                                                                    
                                                IZKIRA EZPELDUNAK 
                                                                                                    24
                                                                                            
                                                                                    
                                                HEGALUZE MENDREZKA ETA KRISTAL-PIPERRA  
                                                                                                    32
                                                                                            
                                                                                    
                                                HEGALUZE MENDREZKA ETA ANGLET PIPER GOZOA  
                                                                                                    80
                                                                                            
                                                                                                                    
                                                OGIA PARRILAN: AZENARIOA ETA KOMINOA/ESPINAKA JOGURTA/BERENJENA ETA PIÑONA                                            
                                                                                    
                                                ERREMOLATXA ERREA, MAMIA AZIDOA ETA ZITRIKOAK                                            
                                                                                    
                                                KUKULUA TXINGARRETAN, GAZTA ZAHARRA ETA BELARRAK                                            
                                                                                    
                                                ITSAS DATILAK TXINGARRETAN, SALTSA BERDE ETA ERREFAU PIKANTEAREKIN                                            
                                                                                    
                                                 ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN                                            
                                                                                    
                                                PIPER KRISTALA ETA BERE PIL PIL                                            
                                                                                    
                                                HEGALUZEA ETA TOMATEA                                            
                                                                                    
                                                 TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA  ETA PERRETXIKO ESKABETXEA                                            
                                                                                    
                                                marrubiak eta ESNEGAINA                                             
                                                                            65 €
                                                            