Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.


Karta

Kartatik kanpo

Muka menua

Taberna

Almendra frijituak 3,5
Bakailao gilda 3,5
Patata tortila tipularekin 3,5
Oliba aliñatuak 4
Antxoa "matrimonio" tosta 4
Antxoa marinatua eta kristal piper tosta 4
Antxoa gazituta eta gurin ketua brioche-an 4,5
Porruak ozpin-oliotan 5
Ostra naturala edo txingarretan erreta 5,5
Kanpainako patea 9
Ogia txingarretan, berenjena eta pinaziak 10
Urdaiazpiko iberikodun kroketa 2,5/9
Antxoa marinatuak, limoi eta garum-a 11
ZAINZURIA, AZALOREA ETA ALMENDRAK 14
Gazta zatia 13
Torrada 5
*ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONAKO) 2.5
OSTRA TIGREA ESNEAREKIN 5.5
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin 10
Porruak txuleta-emultsio batekin 16
ERREMOLATXA ERREA, MAMI AZIDO ETA ZITRIKOEKIN 16
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN 19
ZAINZURIA, AZALOREA ETA ALMENDRAK 19
Kristal-piperra bere pil-pilarekin 22
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin 24
Zapoa Ezpeleta gurin eta maitakearekin 32
Bakailao eta baratxuri-tenpura krematsua 32
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua 21
Tsukune-tsukuna iberiarra 21
Behi-bularra, zuku eta perretxikoekin 28
MARRUBIAK ETA IZOZKIA 9
TXOKOLATEA ETA HURRA (INDONESIA 90% POL CONTRERAS) 9
BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA 9
EUSKAL HERRIKO GAZTA 13

Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.

Apurtuarte piperra 14
Txipiroia tipula-zukuarekin (100gr) 15
CALÇOTS TRUFAZKO OZPIN-OLIOAREKIN 28
ZAINZURI, AZALOREA ETA ALMENDRA 28
ILARRAK ETA PIL-PIL BERDEA 16
TXOKOLATEA ETA HURRAK (INDONESIA % 90 “POL CONTRERAS”) 19
*Haragi-errearen igandeak: 1/4 lumagorri baserriko oilaskoa. Kampezu (Araba) 26
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
ERREMOLATXA ERREA, MAMI AZIDO ETA ZITRIKOEKIN
KRISTAL-PIPERRA BERE PIL PIL-AREKIN
ZAINZURIA, AZALOREA ETA ALMENDRAK
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
Bakailaoa baratxuri pil-pil krematsuarekin
Hirugihar iberiarra tostada errustikoarekin
Behi-bularra erregosia eta perretxikoak
MARRUBIAK ETA IZOZKIA
62 €