Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.


Karta

Kartatik kanpo

Muka menua

Taberna

Almendra TXIGORTUAK 3,5
Bakailao gilda 3,5
Patata tortila tipularekin 3,5
Oliba aliñatuak 4
Antxoa "matrimonio" tosta 4
Brioche-opila antxoa gazitu eta gurin ketuarekin 4,5
Euskaltxerri txorizoa (80 gr) 12
OSTRA ETA OLIBA 5,5
Kanpainako patea 9
Urdaiazpiko iberikodun kroketa 2,5/9
Ogia txingarretan, berenjena eta pinaziak 10
Antxoa marinatuak, limoia eta garum-a 11
IDIAZABAL GAZTA BI SENDAKETATAN 15
PIPERRAK TXINGARRETAN 16
TOMATE ETA TOMATADA 18
*ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONAKO) 3
OSTRA ETA OLIBAK 5.5
OGIA PARRILAN: AZENARIOA ETA KOMINOA/ESPINAKA JOGURTA/BERENJENA ETA PIÑONA 16
PORRUAK TXULETA-EMULTSIO BATEKIN 16
ERREMOLATXA ERREA, MAMIA AZIDOA ETA ZITRIKOAK 16
KUKULUA TXINGARRETAN, GAZTA ZAHARRA ETA BELARRAK 18
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN 19
KRISTALEZKO PIPERRAK PIL PIL SALTSAREKIN 21
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin 24
Hegaluzea eta tomatea 25
ZAPOA EZPELETA GURIN ETA azenarioa 34
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua 21
Tsukune-tsukuna iberiarra 21
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA 25
BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA 9
TXOKOLATEA ETA HURRA (tanzania % 85) 10
marrubiak eta ESNEGAINA 10
Bitan ondutako Idiazabal gazta 15

Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.

KALABAZIN, GAZTANBERA ETA BELAR-LOREA 12
TXIPIROIA TIPULA-SALDAREKIN 15
BOUCHOT MUSKUILUAK ETA ALBAHAKA 18
LEKA SAMURRAK EZKUR-URDAIAZPIKO IBERIKOAREKIN 22
POTXAK ETA OLAGARROA 24
IZKIRA EZPELDUNAK 24
HEGALUZE MENDREZKA ETA KRISTAL-PIPERRA 32
HEGALUZE MENDREZKA ETA ANGLET PIPER GOZOA 80
OGIA PARRILAN: AZENARIOA ETA KOMINOA/ESPINAKA JOGURTA/BERENJENA ETA PIÑONA
ERREMOLATXA ERREA, MAMIA AZIDOA ETA ZITRIKOAK
KUKULUA TXINGARRETAN, GAZTA ZAHARRA ETA BELARRAK
ITSAS DATILAK TXINGARRETAN, SALTSA BERDE ETA ERREFAU PIKANTEAREKIN
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
PIPER KRISTALA ETA BERE PIL PIL
HEGALUZEA ETA TOMATEA
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
marrubiak eta ESNEGAINA
65 €