Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.
Karta
Kartatik kanpo
Muka menua
Taberna
Almendra TXIGORTUAK
3,5
Bakailao gilda
3,5
Patata tortila tipularekin
3,5
Oliba aliñatuak
4
Antxoa "matrimonio" tosta
4
Brioche-opila antxoa gazitu eta gurin ketuarekin
4,5
Ostra naturala edo txingarretan erreta
5,5
Kanpainako patea
9
Urdaiazpiko iberikodun kroketa
2,5/9
Ogia txingarretan, berenjena eta pinaziak
10
Antxoa marinatuak, limoia eta garum-a
11
GAZTA ZATIA
13
TORRADA
5
Euskaltxerri txorizoa (80 gr)
12
*ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONAKO)
3
OSTRA ETA OLIBAK
5.5
OGIA PARRILAN: AZENARIOA ETA KOMINOA/ESPINAKA JOGURTA/BERENJENA ETA PIÑONA
16
MINI KALABACIN ALINATUA ETA ANTXOA GAZITUA
22
PORRUAK TXULETA-EMULTSIO BATEKIN
16
ZAINZURI TXURIA, AZALOREA ETA ALMENDRA
22
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
19
KRISTALEZKO PIPERRAK PIL PIL SALTSAREKIN
21
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
24
Bakailaoa limoian patatekin
32
ZAPOA EZPELETA GURIN ETA azenarioa
34
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua
21
Tsukune-tsukuna iberiarra
21
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
25
marrubiak eta ESNEGAINA
10
TXOKOLATEA ETA HURRA (INDONESIA % 90)
10
BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA
9
GAZTA ZATIA (EUSKAL HERRIA)
13
Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.
TXIPIROIA TIPULA SALDAREKIN (100 G)
15
KALABAZA HOSTOPILA GAZTAIN-ERRE OZPIN-OLIOAREKIN
21
ESNEGORRI-ESKABETXEA ETA AZENARIO TXIKIA
22
ONDDOA ETA PINAZIAK
24
IA ERRETAKO MELOKOTOI IZOZKIA ETA MONASTRELL OZPINA
9
ERRETAKO IGANDEA: LUMAGORRI BASERRIKO 1/4 OILASKO. KAMPEZU (ARABA)
20
ERRETAKO IGANDEA: MASKARADA SAIHESKI KONFITATUA, LEKUNBERRI (NAFARROA)
27
OGIA PARRILAN: AZENARIOA ETA KOMINOA/ESPINAKA JOGURTA/BERENJENA ETA PIÑONA
MINI KALABACIN ALINATUA ETA ANTXOA GAZITUA
ZAINZURI TXURIA, AZALOREA ETA ALMENDRA
PIPER KRISTALA ETA BERE PIL PIL
PIPERRAK TXINGARRETAN
ITSAS DATILAK TXINGARRETAN, SALTSA BERDE ETA ERREFAU PIKANTEAREKIN
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
Bakailaoa limoian patatekin
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
MARRUBIAK ETA ESNEGAINA
65 €