Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.


Karta

Kartatik kanpo

Muka menua

Taberna

OLIBA ALIÑATUAK 4
ALMENDRA FRIJITUAK 3,5
PIPERRAK FRIJITUAK 9
URDAIAZPIKO IBERIKOAREN KROKETA 2,5/9
BAKAILAO GILDA 4,5
BRIOCHE-A, GURIN KETUA ETA ANTXOA 4,5
OSTRAK TIGRE ESNEAREKIN 4,5
OGIA TXINGARRETAN, ALBERGINIA ETA PINOIAK 9
KANPAINAKO PATEA 11
EGUN BATEKO IDIAZABAL GAZTA ETA BELARRAK 9/16
ANTXOA MARINATUAK, LIMOI ETA GARUMAREKIN 10/18
GANBA ZURIA 12
TOMATE ETA TOMATADA 16
OSTRA TIGRE ESNEAREKIN 4.5
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin 9
Porruak txuleta-emultsio batekin 15
Kuiatxo errea eta zitriko birrinduarekin 16
IDIAZABAL GAZTA EGUN BATEKOA ETA BELARRAK 16
Tomate eta tomatada 16
AZENARIOAK, ESPINAKA ETA ALMENDRAK 18
PIPARRAK TXINGARRETAN ANTXOA GAZITUEKIN 18
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN 18
Atun gorria, pikua eta sarrazenoa 23
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin 21
Zapoa Ezpeleta gurin eta maitakearekin 32
Bakailao eta baratxuri-tenpura krematsua 32
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua 16
Tsukune-tsukuna iberiarra 18
Behi-bularra, zuku eta perretxikoekin 28
Behi-entrekota epel samurrekin 34
Marrubi beratuak eta izozkia 9
Pikua eta esne fresko izozkia 9
Banilla panakota, eztia eta polen 9
Gazta pieza (Euskal Herria) 14

Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.

Apurtuarte piperra 12
Txipiroia eta tipula-zukua (unitatea) 12
Bouchet muskuiluak eta albaka 15
Hegaluze gordina 15
Leka samurrak ezkur-urdaiazpikoarekin 22
Mendrezka Angleteko piper gozoarekin (kilo) 70
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
Kuiatxo errea eta zitriko birrinduarekin
Piparrak txingarretan antxoak gatzetarekin
Tomate eta tomatada
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
Bakailaoa baratxuri pil-pil krematsuarekin
Hirugihar iberiarra tostada errustikoarekin
Behi-bularra erregosia eta perretxikoak
Marrubi beratuak eta izozkia
62 €