Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.


Karta

Kartatik kanpo

Muka menua

Taberna

Almendra frijituak 3,5
Bakailao gilda 3,5
Patata tortila tipularekin 3,5
Oliba aliñatuak 4
Antxoa "matrimonio" tosta 4
Antxoa marinatua eta kristal piper tosta 4
Brioche-opila antxoa gazitu eta gurin ketuarekin 4,5
Porruak ozpin-oliotan 5
Ostra naturala edo txingarretan erreta 5,5
Kanpainako patea 9
Urdaiazpiko iberikodun kroketa 2,5/9
Ogia txingarretan, berenjena eta pinaziak 10
Antxoa marinatuak, limoia eta garum-a 11
TOMATE eta TOMATADA 16
piparra frijituak 14
gazta zatia 13
Torrada 5
*ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONAKO) 3
OSTRA TIGREA ESNEAREKIN 5.5
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin, SARDINA ETA LIMOI ERREA 14
ERREMOLATXA ERREA, MAMIA AZIDOA ETA ZITRIKOAK 16
PORRUAK TXULETA-EMULTSIO BATEKIN 16
TOMATEA, TOMATADA ETA UDAKO BOILURRA 18
azenarioak, espinakak eta almendrak 18
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN 19
PIPARRAK TXINGARRETAN ANTXOEKIN 22
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin 24
HEGALUZE ETA TOMATEA 25
ZAPOA EZPELETA GURIN ETA MAITAKEAREKIN 34
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua 21
Tsukune-tsukuna iberiarra 21
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA 25
MARRUBIAK ETA IZOZKIA 9
ERREZILGO ERREGE-SAGARRA ESNE FRESKO IZOZKIAREKIN 9
BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA 9
GAZTA PIEZA (EUSKAL HERRIA) 13

Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.

HAITZETAKO BARBARINA GARUM HOLANDARRAREKIN (100 G) 15
IZKIRAK TXINGARRETAN EZPELETAREKIN 16
TXIPIROIA TIPULA SALDAREKIN 28
MENDREZKA ETA ANGELUKO PIPER GOZOA (1 KG) 90
Nafarroko Potxak artoa eta xixarekin 19
GEREZIA ETA ALMENDRA MINGOTSA 9
Mertxika zuria, belar lodia eta kanela 8
OGIA PARRILLAN, ALBERJINIA ETA PINAZIAK, SARDINA ETA LIMOI ERREA
TOMATEA, TOMATADA ETA UDAKO BOILURRA
ERREMOLATXA ERREA, MAMIA AZIDOA ETA ZITRIKOAK
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
PIPARRAK TXINGARRETAN ANTXOEKIN
ITSAS DATILAK TXINGARRETAN, SALTSA BERDE ETA ERREFAU PIKANTEAREKIN
HEGALUZE ETA TOMATEA
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
MARRUBIAK ETA IZOZKIA
62 €