Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.


Karta

Muka menua

Tomatea eta tomatada 14
Idiazabal gazta egun batekoa eta belarrak 14
Atungorria, piku eta artobeltzarekin 22
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin 16
Pipar frijituak antxoa gazituarekin 16
Begihandi eta pepinoa entsaladan 19
Kuiatxo errea eta zitrikoak birrinduta 12
Porruak txuleta-emultsio batekin 12
Azenarioak espinaka eta almendra 14
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin 18
Sardinak piper eta curry berdearekin 15
Hegaluzea eta ziza horiak 22
Tsukune-tsukuna iberiarra 18
Potxa-kazola, Iparraldeko saltxitxa errearekin 21
Hirugihar iberiarra, txorizero saltsa eta hosto pikanteak 21
Behi-bularra zuku eta perretxikoekin 22
Marrubia eta esne-gaina 7
Pikua eta pikondo izozkia 7
Masusta eta briochea 8
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
Tomatea eta tomatada
Pipar frijituak antxoa gazituarekin
Kuiatxo errea eta zitrikoak birrinduta
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
Hegaluzea eta ziza horiak
Hirugihar iberiarra tostada errustikoarekin
Behi-bularra erregosia eta perretxikoak
Marrubia eta esne-gaina
52 €