Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.


Karta

Kartatik kanpo

Muka menua

Taberna

Oliba Aliñatuak 4
Almendra Frijituak 3,5
Bakailao Gilda 4,5
Brioche-a, Gurin Ketua Eta Antxoa 4,5
Ogia Txingarretan, Alberginia Eta Pinoiak 6
Kanpainako Patea 11
Egun Bateko Idiazabal Gazta Eta Belarrak 8/14
Antxoa Marinatuak, Limoi Eta Garumarekin 8/16
Topinambo Errea Eta Ossau-iraty Krema 8/15
Urdaiazpiko Eta Comte Gaztako Bikiniak 8/15
Ostrak Tigre Esnearekin 4,5
Ganba Zuria 18
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin 6
Kalabaza eta straciatella 12
Porruak txuleta-emultsio batekin 14
Idiazabal gazta egun batekoa eta belarrak 14
Azenarioak, espinaka eta almendrak 14
Kalabaza eta straciatella 15
Kuiatxo errea eta sesamo birrindua 15
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin 16
Zainzuriak txingarretan, azalorea eta almendrak 19
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin 18
Zapoa Ezpeleta gurin eta maitakearekin 26
Bakailao eta baratxuri-tenpura krematsua 34
Tsukune-tsukuna iberiarra 18
Hirugihar iberiarra, txorizero saltsa eta hosto pikanteak 21
Behi-bularra, zuku eta perretxikoekin 22
Marrubi beratuak eta izozkia 8
Gereziak eta almendra mikatza 8
Banilla panakota, eztia eta polen 8

Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.

Txingarretan egindako ostrak tigre-esnearekin 4.5
Orburuak oliben eskabetxearekin 18
Hazikontxo brotxeta eta sisho ozpina 9
Malko-ilarra pil pil berdearekin 26
Gari-zainzuria hartz-baratxuriaren emultsioarekin 15
Antxoak txingarretan 15
*Haragi-errezko igandeak: 1/4 Oiartzuneko Lumagorri baserriko oilaskoa 19
* HARAGI-ERREAREN IGANDEAK: MASKARADA SAIHETS KONFITATUA, LEKUNBERRI (NAFARROA) 26
*Haragi-errezko igandeak: Portxeta baserriko (Zizurkil) txahalkia, 500g 40

*Igandeetan bakarrik eskuragarri. Plater guztiak patata purearekin eta entsalada berdearekin lagunduko dira.

Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
Kuiatxo errea eta sesamo birrindua
Erremolatxa eta zitrikoak
Zainzuri zuria, azalorea eta almendra
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
Bakailaoa baratxuri pil-pil krematsuarekin
Hirugihar iberiarra tostada errustikoarekin
Behi-bularra erregosia eta perretxikoak
Marrubi beratuak eta izozkia
56 €