Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.
Karta
Kartatik kanpo
Muka menua
Taberna
Almendra frijituak
3,5
Bakailao gilda
3,5
Patata tortila tipularekin
3,5
Oliba aliñatuak
4
Antxoa "matrimonio" tosta
4
Antxoa marinatua eta kristal piper tosta
4
Antxoa gazituta eta gurin ketua brioche-an
4,5
Porruak ozpin-oliotan
5
Ostra naturala edo txingarretan erreta
5,5
Kanpainako patea
9
Ogia txingarretan, berenjena eta pinaziak
9
Urdaiazpiko iberikodun kroketa
2,5/9
Antxoa marinatuak, limoi eta garum-a
10
Orburuak eta oliba eskabetxea
10
Gazta zatia
13
Torrada
5
*ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONA)
2.5
OSTRA TIGRE ESNEAREKIN
4.5
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
9
Porruak txuleta-emultsio batekin
15
KALABAZA, STRACIATELLA ETA PESTOAREKIN
16
ERREMOLATXA ERREA, MAMI AZIDO ETA ZITRIKOEKIN
16
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
18
ALKATXOFAK ETA OLIBA-ESKABETXEA
19
KRISTALEZKO PIPERRAK BERE PIL-PILEAN
21
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
21
Zapoa Ezpeleta gurin eta maitakearekin
32
Bakailao eta baratxuri-tenpura krematsua
32
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua
18
Tsukune-tsukuna iberiarra
18
Behi-bularra, zuku eta perretxikoekin
28
KALABAZA KREMA ETA ALMENDRA TXIGORTUAREN IZOZKIA
9
Errezilgo errege-sagarra esne fresko izozkiarekin
9
BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA
9
EUSKAL HERRIKO GAZTA
13
Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.
Apurtuarte piperra
12
Txipiroia tipula-zukuarekin (100gr)
11
CALÇOTS TRUFAZKO OZPIN-OLIOAREKIN
22
ZAINZURI, AZALOREA ETA ALMENDRA
22
ILARRAK ETA PIL-PIL BERDEA
28
TXOKOLATEA ETA HURRAK (INDONESIA % 90 “POL CONTRERAS”)
9
*Haragi-errearen igandeak: 1/4 lumagorri baserriko oilaskoa. Kampezu (Araba)
19
*Haragi-errearen igandeak: Maskarada saihets konfitatua. Lekunberri (Nafarroa)
26
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
ERREMOLATXA ERREA, MAMI AZIDO ETA ZITRIKOEKIN
PIPER KRISTALA ETA BERE PIL PIL-A
ORBURUAK ETA OLIBA ESKABETXEA
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
Bakailaoa baratxuri pil-pil krematsuarekin
Hirugihar iberiarra tostada errustikoarekin
Behi-bularra erregosia eta perretxikoak
KALABAZA KREMA ETA ALMENDRA TXIGORTUAREN IZOZKIA
62 €