Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.
Taberna
Karta
Kartatik kanpo
Muka menua
Oliba Aliñatuak
4
Almendra Frijituak
3,5
Bakailao Gilda
4,5
Brioche-a, Gurin Ketua Eta Antxoa
4,5
Ogia Txingarretan, Alberginia Eta Pinoiak
6
Kanpainako Patea
11
Egun Bateko Idiazabal Gazta Eta Belarrak
8/14
Antxoa Marinatuak, Limoi Eta Garumarekin
8/16
Topinambo Errea Eta Ossau-iraty Krema
8/15
Urdaiazpiko Eta Comte Gaztako Bikiniak
8/15
Ostrak Tigre Esnearekin
4,5
Ganba Zuria
18
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
6
Kukuluak, sabayon-a eta trufa
17
Idiazabal gazta egun batekoa eta belarrak
14
Azenarioak, espinaka eta almendrak
14
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
16
Topinambo errea eta Ossau-Iraty krema
15
Kalabaza eta straciatella
15
Erremolatxa eta zitrikoak
12
Porruak txuleta-emultsio batekin
14
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
18
Arraia errearen hegala eta baratxuri-tenpura krematsua
26
Zapoa Ezpeleta gurin eta maitakearekin
26
Tsukune-tsukuna iberiarra
18
Hirugihar iberiarra, txorizero saltsa eta hosto pikanteak
21
Behi-bularra, zuku eta perretxikoekin
22
Txokolatea, kafea eta olio birjina estra
8
Kalabaza krema eta almendra txigortua
7
Banilla panakota, eztia eta polen
8
Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.
Txingarretan egindako ostrak tigre-esnearekin
4
Boilur-ozpinarekin egindako calçot-ak
18
Orburuak oliben eskabetxearekin
18
Hazikontxo brotxeta eta sisho ozpina
9
Malko ilarra, artoa eta gurin beltza
16
Izkirak txingarretan, espelettearekin
14
Bieirak, laranja eta apionaboa
25
Apurtuarte piperra
19
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
Topinambo errea eta Ossau-Iraty krema
Erremolatxa eta zitrikoak
Kukuluak, sabayon-a eta trufa
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
Arraia errearen hegala eta baratxuri-tenpura krematsua
Hirugihar iberiarra tostada errustikoarekin
Behi-bularra erregosia eta perretxikoak
Kalabaza krema eta almendra txigortua
56 €