Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.
Karta
Kartatik kanpo
Muka menua
Taberna
Oliba Aliñatuak
4
Almendra Frijituak
3,5
Bakailao Gilda
4,5
Brioche-a, Gurin Ketua Eta Antxoa
4,5
Ogia Txingarretan, Alberginia Eta Pinoiak
6
Kanpainako Patea
11
Egun Bateko Idiazabal Gazta Eta Belarrak
8/14
Antxoa Marinatuak, Limoi Eta Garumarekin
8/16
Topinambo Errea Eta Ossau-iraty Krema
8/15
Urdaiazpiko Eta Comte Gaztako Bikiniak
8/15
Ostrak Tigre Esnearekin
4,5
Ganba Zuria
18
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
6
Kalabaza eta straciatella
12
Porruak txuleta-emultsio batekin
14
Idiazabal gazta egun batekoa eta belarrak
14
Azenarioak, espinaka eta almendrak
14
Kalabaza eta straciatella
15
Kuiatxo errea eta sesamo birrindua
15
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
16
Zainzuriak txingarretan, azalorea eta almendrak
19
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
18
Zapoa Ezpeleta gurin eta maitakearekin
26
Bakailao eta baratxuri-tenpura krematsua
34
Tsukune-tsukuna iberiarra
18
Hirugihar iberiarra, txorizero saltsa eta hosto pikanteak
21
Behi-bularra, zuku eta perretxikoekin
22
Marrubi beratuak eta izozkia
8
Gereziak eta almendra mikatza
8
Banilla panakota, eztia eta polen
8
Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.
Txingarretan egindako ostrak tigre-esnearekin
4.5
Orburuak oliben eskabetxearekin
18
Hazikontxo brotxeta eta sisho ozpina
9
Malko-ilarra pil pil berdearekin
26
Gari-zainzuria hartz-baratxuriaren emultsioarekin
15
Antxoak txingarretan
15
*Haragi-errezko igandeak: 1/4 Oiartzuneko Lumagorri baserriko oilaskoa
19
* HARAGI-ERREAREN IGANDEAK: MASKARADA SAIHETS KONFITATUA, LEKUNBERRI (NAFARROA)
26
*Haragi-errezko igandeak: Portxeta baserriko (Zizurkil) txahalkia, 500g
40
*Igandeetan bakarrik eskuragarri. Plater guztiak patata purearekin eta entsalada berdearekin lagunduko dira.
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
Kuiatxo errea eta sesamo birrindua
Erremolatxa eta zitrikoak
Zainzuri zuria, azalorea eta almendra
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
Bakailaoa baratxuri pil-pil krematsuarekin
Hirugihar iberiarra tostada errustikoarekin
Behi-bularra erregosia eta perretxikoak
Marrubi beratuak eta izozkia
56 €