Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.
Karta
Kartatik kanpo
Muka menua
Taberna
Almendra frijituak
3,5
Bakailao gilda
3,5
Patata tortila tipularekin
3,5
Oliba aliñatuak
4
Antxoa "matrimonio" tosta
4
Brioche-opila antxoa gazitu eta gurin ketuarekin
4,5
Ostra naturala edo txingarretan erreta
5,5
Kanpainako patea
9
Urdaiazpiko iberikodun kroketa
2,5/9
Ogia txingarretan, berenjena eta pinaziak
10
Antxoa marinatuak, limoia eta garum-a
11
TOMATE eta TOMATADA
16
piparra frijituak
14
Gazta zatia
13
Torrada
5
*ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONAKO)
3
OSTRA TIGREA ESNEAREKIN
5.5
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin, SARDINA ETA LIMOI ERREA
14
ERREMOLATXA ERREA, MAMIA AZIDOA ETA ZITRIKOAK
16
PORRUAK TXULETA-EMULTSIO BATEKIN
16
TOMATEA ETA TOMATADA
18
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
19
PIPARRAK ETA ANTXOAK
22
azenarioak, espinakak eta almendrak
21
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
24
HEGALUZE ETA TOMATEA
25
ZAPOA EZPELETA GURIN ETA MAITAKEAREKIN
34
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua
21
Tsukune-tsukuna iberiarra
21
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
25
MARRUBIAK ETA IZOZKIA
9
ERREZILGO ERREGE-SAGARRA ESNE FRESKO IZOZKIAREKIN
9
BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA
9
GAZTA PIEZA (EUSKAL HERRIA)
13
Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.
HAITZETAKO BARBARINA GARUM HOLANDARRAREKIN (100 G)
15
IZKIRAK TXINGARRETAN EZPELETAREKIN
24
TXIPIROIA TIPULA SALDAREKIN (100 G)
14
MENDREZKA ETA ANGELUKO PIPER GOZOA (1 KG)
90
Nafarroko Potxak artoa eta xixarekin
19
GEREZIA ETA ALMENDRA MINGOTSA
9
Fruitu gorrien entsalada eta esne freskoa
9
OGIA PARRILLAN, ALBERJINIA ETA PINAZIAK, SARDINA ETA LIMOI ERREA
TOMATEA ETA TOMATADA
ERREMOLATXA ERREA, MAMIA AZIDOA ETA ZITRIKOAK
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
PIPARRAK TXINGARRETAN ANTXOEKIN
ITSAS DATILAK TXINGARRETAN, SALTSA BERDE ETA ERREFAU PIKANTEAREKIN
HEGALUZE ETA TOMATEA
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
MARRUBIAK ETA IZOZKIA
62 €