Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.


Karta

Muka menua

kukuluak, sabayon-a eta trufa 17
Idiazabal gazta egun batekoa eta belarrak 14
Azenarioak, espinaka eta almendrak 14
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin 16
Topinambo errea eta Ossau-Iraty krema 15
Kalabaza eta straciatella 15
Erremolatxa eta zitrikoak 12
Porruak txuleta-emultsio batekin 14
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin 18
Arraia errearen hegala eta baratxuri-tenpura krematsua 22
Zapoa Ezpeleta gurin eta maitakearekin 26
Tsukune-tsukuna iberiarra 18
Hirugihar iberiarra, txorizero saltsa eta hosto pikanteak 21
Behi-bularra, zuku eta perretxikoekin 22
Txokolatea, kafea eta olio birjina estra 8
Kalabaza krema eta almendra txigortua 7
Banilla panakota, eztia eta polen 8
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
Topinambo errea eta Ossau-Iraty krema
Erremolatxa eta zitrikoak
Kukuluak, sabayon-a eta trufa
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
Arraia errearen hegala eta baratxuri-tenpura krematsua
Hirugihar iberiarra tostada errustikoarekin
Behi-bularra erregosia eta perretxikoak
Kalabaza krema eta almendra txigortua
52 €