Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.
Karta
Kartatik kanpo
Muka menua
Taberna
OLIBA ALIÑATUAK
4
ALMENDRA FRIJITUAK
3,5
PIPERRAK FRIJITUAK
9
URDAIAZPIKO IBERIKOAREN KROKETA
2,5/9
BAKAILAO GILDA
4,5
BRIOCHE-A, GURIN KETUA ETA ANTXOA
4,5
OSTRAK TIGRE ESNEAREKIN
4,5
OGIA TXINGARRETAN, ALBERGINIA ETA PINOIAK
9
KANPAINAKO PATEA
11
EGUN BATEKO IDIAZABAL GAZTA ETA BELARRAK
9/16
ANTXOA MARINATUAK, LIMOI ETA GARUMAREKIN
10/18
GANBA ZURIA
12
TOMATE ETA TOMATADA
16
OSTRA TIGRE ESNEAREKIN
4.5
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
9
Porruak txuleta-emultsio batekin
15
Kuiatxo errea eta zitriko birrinduarekin
16
IDIAZABAL GAZTA EGUN BATEKOA ETA BELARRAK
16
Tomate eta tomatada
16
AZENARIOAK, ESPINAKA ETA ALMENDRAK
18
PIPARRAK TXINGARRETAN ANTXOA GAZITUEKIN
18
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
18
Atun gorria, pikua eta sarrazenoa
23
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
21
Zapoa Ezpeleta gurin eta maitakearekin
32
Bakailao eta baratxuri-tenpura krematsua
32
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua
16
Tsukune-tsukuna iberiarra
18
Behi-bularra, zuku eta perretxikoekin
28
Behi-entrekota epel samurrekin
34
Marrubi beratuak eta izozkia
9
Pikua eta esne fresko izozkia
9
Banilla panakota, eztia eta polen
9
Gazta pieza (Euskal Herria)
14
Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.
Apurtuarte piperra
12
Txipiroia eta tipula-zukua (unitatea)
12
Bouchet muskuiluak eta albaka
15
Hegaluze gordina
15
Leka samurrak ezkur-urdaiazpikoarekin
22
Mendrezka Angleteko piper gozoarekin (kilo)
70
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
Kuiatxo errea eta zitriko birrinduarekin
Piparrak txingarretan antxoak gatzetarekin
Tomate eta tomatada
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
Bakailaoa baratxuri pil-pil krematsuarekin
Hirugihar iberiarra tostada errustikoarekin
Behi-bularra erregosia eta perretxikoak
Marrubi beratuak eta izozkia
62 €