Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.


Karta

Kartatik kanpo

Muka menua

Taberna

OLIBA ALIÑATUAK 4
ALMENDRA FRIJITUAK 3,5
URDAIAZPIKO IBERIKOAREN KROKETA 2,5/9
BAKAILAO GILDA 4,5
BRIOCHE-A, GURIN KETUA ETA ANTXOA 4,5
OSTRAK TIGRE ESNEAREKIN 4,5
OGIA TXINGARRETAN, ALBERGINIA ETA PINOIAK 9
KANPAINAKO PATEA 11
EGUN BATEKO IDIAZABAL GAZTA ETA BELARRAK 9/16
ANTXOA MARINATUAK, LIMOI ETA GARUMAREKIN 10/18
GANBA ZURIA 12
*ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONA) 2.5
OSTRA TIGRE ESNEAREKIN 4.5
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin 9
Porruak txuleta-emultsio batekin 15
KALABAZA, STRACIATELLA ETA PESTOAREKIN 16
ERREMOLATXA ERREA, MAMI AZIDO ETA ZITRIKOEKIN 16
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN 18
ALKATXOFAK ETA OLIBA-ESKABETXEA 19
KRISTALEZKO PIPERRAK BERE PIL-PILEAN 21
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin 21
Zapoa Ezpeleta gurin eta maitakearekin 32
Bakailao eta baratxuri-tenpura krematsua 32
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua 18
Tsukune-tsukuna iberiarra 18
Behi-bularra, zuku eta perretxikoekin 28
KALABAZA KREMA ETA ALMENDRA TXIGORTUAREN IZOZKIA 9
Errezilgo errege-sagarra esne fresko izozkiarekin 9
BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA 9
EUSKAL HERRIKO GAZTA 13

Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.

Apurtuarte piperra 12
Txipiroia tipula-zukuarekin (100gr) 11
CALÇOTS TRUFAZKO OZPIN-OLIOAREKIN 22
VIEIRA ETA BEURRE BLANC LARANJA 22
TXOKOLATEA ETA HURRAK (INDONESIA % 90 “POL CONTRERAS”) 9
*Haragi-errearen igandeak: 1/4 lumagorri baserriko oilaskoa. Kampezu (Araba) 19
*Haragi-errearen igandeak: Maskarada saihets konfitatua. Lekunberri (Nafarroa) 26
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
ERREMOLATXA ERREA, MAMI AZIDO ETA ZITRIKOEKIN
PIPER KRISTALA ETA BERE PIL PIL-A
ORBURUAK ETA OLIBA ESKABETXEA
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
Bakailaoa baratxuri pil-pil krematsuarekin
Hirugihar iberiarra tostada errustikoarekin
Behi-bularra erregosia eta perretxikoak
KALABAZA KREMA ETA ALMENDRA TXIGORTUAREN IZOZKIA
62 €