Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.
Karta
Muka menua
Tomatea eta tomatada
14
Idiazabal gazta egun batekoa eta belarrak
14
Atungorria, piku eta artobeltzarekin
22
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
16
Pipar frijituak antxoa gazituarekin
16
Begihandi eta pepinoa entsaladan
19
Kuiatxo errea eta zitrikoak birrinduta
12
Porruak txuleta-emultsio batekin
12
Azenarioak espinaka eta almendra
14
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
18
Sardinak piper eta curry berdearekin
15
Hegaluzea eta ziza horiak
22
Tsukune-tsukuna iberiarra
18
Potxa-kazola, Iparraldeko saltxitxa errearekin
21
Hirugihar iberiarra, txorizero saltsa eta hosto pikanteak
21
Behi-bularra zuku eta perretxikoekin
22
Marrubia eta esne-gaina
7
Pikua eta pikondo izozkia
7
Masusta eta briochea
8
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin
Tomatea eta tomatada
Pipar frijituak antxoa gazituarekin
Kuiatxo errea eta zitrikoak birrinduta
Antxoa marinatuak limoi eta garumarekin
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
Hegaluzea eta ziza horiak
Hirugihar iberiarra tostada errustikoarekin
Behi-bularra erregosia eta perretxikoak
Marrubia eta esne-gaina
52 €