Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.
Karta
Kartatik kanpo
Muka menua
Taberna
Almendra TXIGORTUAK
3,5
Bakailao gilda
3,5
Patata tortila tipularekin
3,5
Oliba aliñatuak
4
Antxoa "matrimonio" tosta
4
Brioche-opila antxoa gazitu eta gurin ketuarekin
4,5
Euskaltxerri txorizoa (80 gr)
12
OSTRA ETA OLIBA
5,5
Kanpainako patea
9
Urdaiazpiko iberikodun kroketa
2,5/9
Ogia txingarretan, berenjena eta pinaziak
10
Antxoa marinatuak, limoia eta garum-a
11
IDIAZABAL GAZTA BI SENDAKETATAN
15
PIPERRAK TXINGARRETAN
16
TOMATE ETA TOMATADA
18
*ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONAKO)
3
OSTRA ETA OLIBAK
5.5
Tomate eta tomatada
16
PORRUAK TXULETA-EMULTSIO BATEKIN
18
OGIA PARRILAN: AZENARIOA ETA KOMINOA/ESPINAKA JOGURTA/BERENJENA ETA PIÑONA
22
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
16
KRISTALEZKO PIPERRAK PIL PIL SALTSAREKIN
19
MINI KALABACIN ALINATUA ETA ANTXOA GAZITUA
21
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
24
Hegaluzea eta tomatea
25
ZAPOA EZPELETA GURIN ETA azenarioa
34
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua
21
Tsukune-tsukuna iberiarra
21
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
25
marrubiak eta ESNEGAINA
10
TXOKOLATEA ETA HURRA (INDONESIA % 90)
10
BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA
9
Bitan ondutako Idiazabal gazta
15
Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.
KALABAZIN, GAZTANBERA ETA BELAR-LOREA
12
TXIPIROIA TIPULA-SALDAREKIN
15
BOUCHOT MUSKUILUAK ETA ALBAHAKA
18
LEKA SAMURRAK EZKUR-URDAIAZPIKO IBERIKOAREKIN
22
POTXAK ETA OLAGARROA
24
IZKIRA EZPELDUNAK
24
HEGALUZE MENDREZKA ETA KRISTAL-PIPERRA
32
HEGALUZE MENDREZKA ETA ANGLET PIPER GOZOA
80
OGIA PARRILAN: AZENARIOA ETA KOMINOA/ESPINAKA JOGURTA/BERENJENA ETA PIÑONA
MINI KALABACIN ALINATUA ETA ANTXOA GAZITUA
TOMATE ETA TOMATADA
PIPER KRISTALA ETA BERE PIL PIL
PIPERRAK TXINGARRETAN
ITSAS DATILAK TXINGARRETAN, SALTSA BERDE ETA ERREFAU PIKANTEAREKIN
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
HEGALUZEA ETA TOMATEA
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
MARRUBIAK ETA ESNEGAINA
65 €