Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.
Karta
Kartatik kanpo
Muka menua
Taberna
Almendra TXIGORTUAK
3,5
Bakailao gilda
3,5
Patata tortila tipularekin
3,5
Oliba aliñatuak
4
Antxoa "matrimonio" tosta
4
Brioche-opila antxoa gazitu eta gurin ketuarekin
4,5
Euskaltxerri txorizoa (80 gr)
12
Ostra eta Joselito txerri-papada
5,5
Kanpainako patea
9
Urdaiazpiko iberikodun kroketa
2,5/9
Ogia txingarretan, berenjena eta pinaziak
10
Antxoa marinatuak, limoia eta garum-a
11
IDIAZABAL GAZTA BI SENDAKETATAN
15
*ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONAKO)
3
Ostra eta Joselito txerri-papada
5.5
OGIA PARRILAN: AZENARIOA ETA KOMINOA/ESPINAKA JOGURTA/BERENJENA ETA PIÑONA
16
PORRUAK TXULETA-EMULTSIO BATEKIN
16
ERREMOLATXA ERREA, MAMIA AZIDOA ETA ZITRIKOAK
16
Orburuak oliba-ozpinetakoarekin
24
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
19
KRISTALEZKO PIPERRAK PIL PIL SALTSAREKIN
21
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
24
LIMOI-BAKAILAOA PATATEKIN
32
ZAPOA EZPELETA GURIN ETA azenarioa
34
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua
21
Tsukune-tsukuna iberiarra
21
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
25
BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA
9
TXOKOLATEA ETA HURRA (tanzania % 85)
10
KALABAZA-KREMA ETA ALMENDRA ERREKO IZOZKIA
10
Bitan ondutako Idiazabal gazta
15
Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.
TXIPIROIA TIPULA-SALDAREKIN (100 grs)
15
Ganba gorria eta baratxuri freskoa (unitatea)
16
urrekara gordina
16
Kalabaza, burrata eta mizuna
18
Alkatxofa eta oliba
24
Kamaroiak Ezpeletarekin
24
Onddoa eta pinaziak
28
OGIA PARRILAN: AZENARIOA ETA KOMINOA/ESPINAKA JOGURTA/BERENJENA ETA PIÑONA
ERREMOLATXA ERREA, MAMIA AZIDOA ETA ZITRIKOAK
Orburuak oliba-ozpinetakoarekin
ITSAS DATILAK TXINGARRETAN, SALTSA BERDE ETA ERREFAU PIKANTEAREKIN
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
PIPER KRISTALA ETA BERE PIL PIL
LIMOI-BAKAILAOA PATATEKIN
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
KALABAZA-KREMA ETA ALMENDRA ERREKO IZOZKIA
65 €