Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.


Karta

Kartatik kanpo

Muka menua

Taberna

Almendra TXIGORTUAK 3,5
Bakailao gilda 3,5
Patata tortila tipularekin 3,5
Oliba aliñatuak 4
Antxoa "matrimonio" tosta 4
Brioche-opila antxoa gazitu eta gurin ketuarekin 4,5
Euskaltxerri txorizoa (80 gr) 12
Ostra eta Joselito txerri-papada 5,5
Kanpainako patea 9
Urdaiazpiko iberikodun kroketa 2,5/9
Ogia txingarretan, berenjena eta pinaziak 10
Antxoa marinatuak, limoia eta garum-a 11
IDIAZABAL GAZTA BI SENDAKETATAN 15
*ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONAKO) 3
Ostra eta Joselito txerri-papada 5.5
OGIA PARRILAN: AZENARIOA ETA KOMINOA/ESPINAKA JOGURTA/BERENJENA ETA PIÑONA 16
PORRUAK TXULETA-EMULTSIO BATEKIN 16
ERREMOLATXA ERREA, MAMIA AZIDOA ETA ZITRIKOAK 16
Orburuak oliba-ozpinetakoarekin 24
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN 19
KRISTALEZKO PIPERRAK PIL PIL SALTSAREKIN 21
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin 24
LIMOI-BAKAILAOA PATATEKIN 32
ZAPOA EZPELETA GURIN ETA azenarioa 34
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua 21
Tsukune-tsukuna iberiarra 21
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA 25
BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA 9
TXOKOLATEA ETA HURRA (tanzania % 85) 10
KALABAZA-KREMA ETA ALMENDRA ERREKO IZOZKIA 10
Bitan ondutako Idiazabal gazta 15

Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.

TXIPIROIA TIPULA-SALDAREKIN (100 grs) 15
Ganba gorria eta baratxuri freskoa (unitatea) 16
urrekara gordina 16
Kalabaza, burrata eta mizuna 18
Alkatxofa eta oliba 24
Kamaroiak Ezpeletarekin 24
Onddoa eta pinaziak 28
OGIA PARRILAN: AZENARIOA ETA KOMINOA/ESPINAKA JOGURTA/BERENJENA ETA PIÑONA
ERREMOLATXA ERREA, MAMIA AZIDOA ETA ZITRIKOAK
Orburuak oliba-ozpinetakoarekin
ITSAS DATILAK TXINGARRETAN, SALTSA BERDE ETA ERREFAU PIKANTEAREKIN
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
PIPER KRISTALA ETA BERE PIL PIL
LIMOI-BAKAILAOA PATATEKIN
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
KALABAZA-KREMA ETA ALMENDRA ERREKO IZOZKIA
65 €